Avent Biberon Anticolici Clasic 125 ml SCF810/24

P438798841
Avent Biberon Anticolici Clasic 125 ml SCF810/24 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT

Biberon cu gat larg Ţine laptele înăuntru şi aerul afară 1 biberon - 125 ml Tetină cu debit pentru nou-născut Combină şi potriveşte piese ale pompelor de

[...]

Descriere: Avent Biberon Anticolici Clasic 125 ml SCF810/24

Biberon cu gat larg

Ţine laptele înăuntru şi aerul afară
2 biberoane - 125 ml
Tetină cu debit pentru nou-născut
Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie!
Dispozitivul anticolici AirFree este conceput pentru a ajuta copilul să înghită mai puțin aer în momentul hrănirii. Pentru aceasta, tetina rămâne plină de lapte, chiar și când biberonul este înclinat pe orizontală sau în poziție verticală.
 Compatibil cu toate dimensiunile de biberoane anticolici Philips Avent - Dispozitivul anticolici Philips Avent AirFree este compatibil cu biberoanele anticolici Philips Avent de 125 ml, de 260 ml şi de 330 ml.
Dispozitivul AirFree nu este compatibil cu biberoanele din gama Natural.
Având doar câteva piese, un gât larg și colțuri rotunjite, biberonul nostru este ușor de curățat rapid și bine. Poți sta liniștit știind că biberonul tău este cu adevărat curat în foarte puțin timp.
Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hrănirii, pentru o experiență de hrănire cu adevărat plăcută.
Fără BPA Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confecționat din polipropilena, materiale fără BPA
Prevăzut cu tetina din silicon cu orificiu variabil (+3 luni)
Prezentare:
2 x 125 ml.


Data ultimei actualizari: 2023-06-28 09:10:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review