Weleda Baby Lotiune si Sampon Galbenele, 200ml

P459847750
Weleda Baby Lotiune si Sampon Galbenele, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - WELEDA
Weleda
Loțiunea și șamponul cu gălbenele pentru baia bebelușului curăță delicat capul și corpul bebelușului, protejând pielea înpotriva deshidratării. Părul devine moale, mătă [...]

Weleda Baby Lotiune si Sampon Galbenele, 200ml

Loțiunea și șamponul cu gălbenele pentru baia bebelușului curăță delicat capul și corpul bebelușului, protejând pielea înpotriva deshidratării.

Părul devine moale, mătăsos și ușor de pieptănat.

Extractul de gălbenele calmează și protejează pielea, în timp ce uleiul de susan conferă căldură și face pielea mai flexibilă.

Uleiul de migdale dulci protejează pielea de influențele exterioare.

Parfumul său natural este dat de uleiurile esențiale delicate, cu note fructale și florale care vor înveseli bebelușul. Nu irită ochii și nu conține șampon.

Utilizare: aplicați o cantitate mică pe mâini, cu care veți spăla apoi capul și pielea umede cu un masaj blând. Clătiți cu apă și bucurați-vă de parfumul delicios.

Indicații:

 "Loțiunea și șamponul cu gălbenele pentru baia bebelușului" este adecvat pentru bebeluși și copii de toate vârstele, inclusiv cei cu piele hipersensibilă, dermatită atopică sau crustă de lapte. A fost creat în colaborare cu medici pediatri și dermatologi care i-au dăruit o toleranță dermatologică ridicată.

Este recomandat și adulților cu pielea foarte sensibilă.

Ingrediente:

- Ulei delicat de migdale dulci pentru a proteja pielea delicată de iritațiile externe în timp ce o menține moale.

- Semințe de susan (Sesamum Indicum), o plantă tropicală. Uleiul acestor semințe are o concentrație mare de acizi grași nesaturat, antioxidanți și vitamina E. Datorită orientării sale naturale la soare, acest ulei protector și cu efect de încălzire, stimulează circulația. De asemenea, ajută la formarea stratului natural de lipide al pielii.

- Coco-Glucoside – este o tensidă non-ionică derivată din pulpă uscată de de nucă de cocos și zahăr. Îndepărtează grăsimile murdare și creează o spumă ușoară. Glutamatul disodic de Cocoyl este derivat din uleiul de nuca de cocos și zahăr fermentat. Este un agent blând de curățare cu excelente proprietăți de spumare și curățare. Este ecologic și bine tolerat de tipurile de piele sensibilă și alergică.

- Acid lactic natural - această substanță este creată în urmă împărțirii hidraților de carbon, prin procesul de fermentație de lapte acru. Ca urmare, acesta este diferit de Lactoza găsită în lapte. Acidul lactic este o componentă cheie a filmului hidro-lipidic ce echilibrează nivelurile naturale de umiditate a pielii. Înbunătățește și echilibrează umiditatea pielii, hrănește pielea fină și uscată și împiedică formarea ridurilor. Nu reprezintă un risc pentru persoanele cu intoleranță pentru lactoză, deoarece nu conține proteine din lapte.

- Alcool din sfeclă de zahăr - este derivat prin fermentarea de amidon, zahăr, carbohidrați și altele. Acesta poate fi folosit pentru a extrage și păstra componentele vegetale. Weleda folosește alcool din cereale organice cultivate în Italia. Alcoolul este încălzit și distilat ceea ce determină distrugerea glutenului. Astfel că alcoolul nostru este fără gluten.

- Glicerină – obținută din ulei de plante. Dă produsului consistență și strălucire și reglează absorbția și secreția apei în piele.

- Chondrus Crispus – cunoscut ca Moss-ul irlandez, este o specie de algă roșie ce crește pe coastele stâncoase ale Atlanticului din America de Nord și Europa. Conține mai multe substanțe nutritive minerale și servește ca agent de îngroșare, precum și balsam pentru piele. Poate fi utilizat pentru a trata țesuturile inflamate.

- Gumă de Xanthan - Acest produs secundar fermentat de microorganisme, Xanthomonas campestris, produce un gel fibros similar cu celuloză. Este foarte stabil, în conformitate cu o gamă largă de temperaturi și la nivelul pH-ului. Acest agent gumat servește ca stabilizator și emulgator, precum și ca amplificator de spumă și de agent de îngroșare.

- Apă (Aqua) acționează ca un solvent în pregătirea extractelor.

- Calendula officinalis - extract de flori de gălbenele. Această plantă anuală din familia Asteraceae, familie de floarea-soarelui este de origine din centrul, estul și sudul Europei. Aceasta este alcătuită din flori unice, galben spre portocaliu strălucitor colorate, care reflectă forța și căldura soarelui. Plantele de Calendula conțin carotenoide, flavonoide și uleiuri esențiale și au puternice proprietăți de vindecare și anti-inflamatorii.

- Parfumuri cu clei Benzoin (Siam) (Parfum) denotă prezența uleiurilor esențiale naturale. Uleiurile naturale esențiale sunt ingrediente de stimulare a sănătății și de conservare a vieții. Uleiurile esențiale au fost folosite de secole pentru procesele de mumificare și vindecarea rănilor, datorită capacității lor de a "conserva", diferite plante de la care aceste uleiuri provin. Uleiurile naturale esențiale, comparativ cu compozițiile sintetice, sporesc starea noastră de bine, atât mental, spiritual cât și fizic. Uleiurile esențiale stimulează mintea și corpul, trezindu-ne simțurile și stimulând părți din creierul nostru care controlează emoțiile și deasemenea echilibrează hormonii. Fizic, uleiurile esențiale stimulează circulația și funcțiile metabolice ale pielii și țesuturilor sale. Mai mult, aproape toate uleiurile esențiale au proprietăți fungicide și bactericide, purificând și stimulând sănătatea pielii.

- Limonene Fragrance (Parfum) din uleiuri esențiale naturale. Limonene este o componentă naturală de uleiuri esențiale, provenind din ulei de lămâie, ulei de portocale, grepfruit, ulei de bergamotă, ulei de fenicul și ulei de lavandă.

- Linalool derivat din uleiuri esențiale naturale. Contrar Linalool-ului sintetic, linalool natural are o toleranță excelență, de asemenea și pentru persoanele sensibile la parfumuri.

- Combinație de uleiuri naturale esențiale, inclusiv ulei esențial de lavandă, rozmarin, vanilie și mușețel, ce acționează ca un parfum și are efect de conservare.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review