Weleda Baby Balsam Impotriva Vantului si Frigului, 30ml

Weleda Baby Balsam Impotriva Vantului si Frigului, 30ml -  - WELEDA
Weleda
P479847934
Descriere: Bebelușilor le place afară, la aer curat, însă pielea lor delicată nu e încă pregătită să ofere protecție perfectă. Întărește bariera naturală de protecț [...]

Descriere: Weleda Baby Balsam Impotriva Vantului si Frigului, 30ml

Descriere:

Bebelușilor le place afară, la aer curat, însă pielea lor delicată nu e încă pregătită să ofere protecție perfectă. Întărește bariera naturală de protecție de pe fața și mâinile lor cu acest balsam bogat în ulei de migdale organice, lanolină vegetală hrănitoare și un extract calmant de gălbenele organice. 

Creat de moașe și de mămici, susținute de experiența de peste cincizeci de ani în produsele de îngrijire a bebelușilor de la Weleda. 

Beneficii: 

Protecție eficientă și sigură împotriva vremii nefavorabile. Balsam fără apă ce hrănește, liniștește și creează o barieră naturală împotriva vremii. Produs testat dermatologic, prietenos cu pielea, recomandat chiar și celor cu piele sensibilă. 

Ingrediente: 

Extract din flori de Gălbenele 

Florile de gălbenele (Calendula Officinalis) au o culoare portocalie și contin diferite carotenoide, flavonoide și saponine. Extractul de flori de gălbenele are proprietăți de netezire a pielii și sprijină regenerarea acesteia. 

Ulei din semințe de susan 

Uleiul din semințe de susan funcționează ca un ulei de masaj perfect și este folosit pentru îngrijirea pielii uscate și mature, dar este, de asemenea, utilizat ca balsam pentru păr. Acesta are un efect antioxidant mare, proprietăți de îngrijirea a pielii și este un ulei purtător ideal pentru agenții activi. Cuprinde un conținut ridicat de uleiuri grase nesaturate, cum ar fi uleiul și acidul linoleic, precum și fitosteroli și vitamina E (esp . Gamma - tocoferol).



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review