Nivea Baby Pure & Sensitive Crema Intensiva 150ml

Nivea Baby Pure & Sensitive Crema Intensiva 150ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - NIVEA
NIVEA
C03865
Crema intensiva NIVEA Baby Pure & Sensitive cu unt de shea organic si lipide omega 6 calmeaza rapid, hidrateaza intensiv si ajuta la prevenirea eruptiilor, iritatiilor si mancarimii, special dezvoltata [...]

Descriere: Nivea Baby Pure & Sensitive Crema Intensiva 150ml

Crema intensiva NIVEA Baby Pure & Sensitive cu unt de shea organic si lipide omega 6 calmeaza rapid, hidrateaza intensiv si ajuta la prevenirea eruptiilor, iritatiilor si mancarimii, special dezvoltata pentru pielea uscata si sensibila a bebelusului. Se aplica usor fara a afecta pielea uscata. Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi. Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic. NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie. Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review