Klorane Bebe Lapte de toaleta, 500ml

Klorane Bebe Lapte de toaleta, 500ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE BEBE
Klorane Bebe
I5485

Proprietăți: - nouă formulă naturală cu extract calmant de galbenea, obținut din flori cultivate organic; - formula sa cu ingrediente naturale în proporție de 96% și parfum discret și

[...]

Descriere: Klorane Bebe Lapte de toaleta, 500ml

Proprietăți:

- nouă formulă naturală cu extract calmant de galbenea, obținut din flori cultivate organic;

- formula sa cu ingrediente naturale în proporție de 96% și parfum discret și relaxant hidratează intens, calmează și previne uscarea pielii;

- indicat de la naștere, pentru sugari și bebeluși, corp, piele normală spre uscată.

Ingrediente active:

Extract de Galbenea și Izoleucina (aminoacid esențial) - protejează și întăresc apărarea naturală a pielii. Uleiuri de plante și glicerina - hidratează și protejează.

Ingrediente:

WATER (AQUA), GLYCERIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL), ETHYLHEXYL PALMITATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL STEARATE, ISOLEUCINE, PEG-100 STEARATE, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM.

Mod de utilizare:

Nu se clătește. Aplicați pe pielea curată, uscată.

Prezentare:

500 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review