Johnson's Baby Spumant Baie 300ml

I5451
Johnson's Baby Spumant Baie 300ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - JOHNSON & JOHNSON
Spumantul de baie pentru par si corp este perfect pentru aplicare directa pe piele, putand fi utilizat atat ca spuma de baie cat si pentru spalarea parului bebelusului. Este suficient [...]

Spumantul de baie pentru par si corp este perfect pentru aplicare directa pe piele, putand fi utilizat atat ca spuma de baie cat si pentru spalarea parului bebelusului.

Este suficient de delicat chiar si pentru pielea sensibila.

Fara parabeni.

De mai bine de 100 de ani Johnson's Baby este un expert in ingrijirea bebelusilor, bucurandu-se de increderea mamelor si specialistilor in ingrijirea sanatatii din lumea intreaga, datorita formulelor delicate care curate, hidrateaza si protejeaza pielea delicata si parul bebelusului.

Produsele Johnson's Baby sunt testate clinic si dermatologic pentru a nu produce alergii si iritatii, fiind special concepute pentru a satisface nevoile deosebite ale pielii delicate a bebelusului.

Fiecare ingredient este atent selectat pentru a oferi siguranta si protectie.

Produsele pentru baie Johnson's Baby poarta marcajul unic No more tears (fara lacrimi) care garanteaza faptul ca produsul respectiv nu va afecta ochii bebelusului.

I5451