Bioderma ABCDerm Cold Cream Crema pentru spalare 1L

Bioderma ABCDerm Cold Cream Crema pentru spalare 1L - SPALARE-SI-INGRIJIRE - BIODERMA
Bioderma
Gama ABCDerm
W56288
Bază de curățare nutritivă sub formă de crema pentru baia bebelușului Descriere: Piele normală și uscată ABCDerm Cold-Creăm este creat în conformitate cu sistemul strict de [...]

Descriere: Bioderma ABCDerm Cold Cream Crema pentru spalare 1L

Bază de curățare nutritivă sub formă de crema pentru baia bebelușului

Descriere:

Piele normală și uscată ABCDerm Cold-Creăm este creat în conformitate cu sistemul strict de valori din Carta ABCDerm. Această crema nutritivă curată delicat și protejează pielea uscată, datorită bazei sale hrănitoare, fără săpun, care conține agenți grași utilizați în formulele tradiționale "Cold Creăm".

Ingrediente bogate în acizi grași esențiali: ulei de samburi de caisă și ceară de albine.

Doze optime și monitorizarea ingredientelor active

Conține doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic

Toleranță cutanată și oculară foarte bune

Parfum calmant

Mod de folosire:

Se aplică pe pielea umezită de pe față și corp și par, se spumează și se clătește abundent, apoi se usucă ușor. Continuă cu un tratament ABCDerm Cold Creăm.

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, METHYLPROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PROPANEDIOL, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM).

Prezentare:

1 L



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51

EAN: 3701129801543
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review