Servetele Umede Dezinfectante, 15bucati, Epiderm Protect

Servetele Umede Dezinfectante, 15bucati, Epiderm Protect - SERVETELE-UMEDE - EPIDERM
Epiderm
P479850826

Formula Epiderm Protect asigura o curatare eficienta a mainilor. Folosim o nouă tehnologie de material textil, creat pentru a preveni ruperea in timpul utilizarii.

[...]

Descriere: Servetele Umede Dezinfectante, 15bucati, Epiderm Protect

Formula Epiderm Protect asigura o curatare eficienta a mainilor. Folosim o nouă tehnologie de material textil, creat pentru a preveni ruperea in timpul utilizarii.
Testele efectuate dovedesc efectul bactericid asupra microorganismelor:
Bacterii (Escherichia coli, Staphylococcus aures, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa).

Mod de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. A nu se arunca la toaleta.

Mod de utilizare:
Se utilizeaza ca atare. Indepartati sigiliul usor pentru a scoate servetelul. Inchideti cu atentie sigiliul dupa fiecare utilizare pentru a mentine nivelul de umiditate corespunzator.

Ingrediente/Ιngredients:
Aqua, Glycerin, Polysorbate-20,Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Coco-Glucoside.

Compozitie 100g/ Composition 100g:
D-gluconic acid, compound with N,N”-bis(4-chlorophenyl)-3,12- diimino-2,4,11,13-tetraazatetradecanediamidine (CAS: 18472-51-0, CE:242-354-0), Concentratie in unitati metrice: 1 %.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review