Servetele umede cu extract eco de avocado, 60 bucati, Mustela

  • -40%
Servetele umede cu extract eco de avocado, 60 bucati, Mustela - SERVETELE-UMEDE - MUSTELA
Mustela
P479852289

Acțiunea de curățare este oferită de combinația unui segment apos și a unui segment uleios, un set de ingrediente active capabile să capteze toate impuritățile și murdăria găsite pe pielea bebelușului. Sunt potrivite în special pentru curățarea feței, sau a corpului bebelușilor.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara produse Mustela in valoare de 70 RON si primesti un urs Musti.

Descriere: Servetele umede cu extract eco de avocado, 60 bucati, Mustela

● Se pot folosi de la naștere;
● Testate sub control dermatologic;
● Formulate cu avocado, provenit dintr-un lanț de aprovizionare responsabil și dintr-o economie circulară (fără deșeuri);
● Toleranță oculară și cutanată ridicată de la naștere*.
● Compoziția acestor șervețele Mustela conține 97% ingrediente de origine naturală.
● Conține ingredientul activ emblematic al mărcii, perseoza de avocado, cu proprietăți hrănitoare. Acest ingredient ajută, de asemenea, la întărirea barierei pielii, care este deosebit de fragilă la copii mici.
● Glicerina oferă acțiunea sa umectantă și susține hidratarea pielii.
● Pentru a completa formula, aceste șervețele pentru bebeluși conțin alantoină și aloe vera, cunoscute pentru proprietățile lor calmante.
● În cele din urmă, se adaugă extract de săpun (frunze și rădăcină) pentru proprietățile sale catifelante și emoliente.
● Proiectate în Franța, șervețelele sale Mustela sunt testate dermatologic și asigură o toleranță ridicată a pielii și a ochilor. Sunt impregnate subtil de parfumul mitic și captivant care a făcut-o celebră pe Mustela

Ingrediente:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tartaric Acid, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Tropolone, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance).

Prezentare:
60 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review