Pampers Servetele Sensitive, 80 bucati

Pampers Servetele Sensitive, 80 bucati -  - PAMPERS
Pampers
P459847683
Pielea delicata a bebelusului tau merita protectia de incredere oferita de Pampers. Dovedite clinic, servetelele Pampers Sensitive ofera o metoda delicata de curatare a pielii – in timp ce formula Pampers [...]

Descriere: Pampers Servetele Sensitive, 80 bucati

Pielea delicata a bebelusului tau merita protectia de incredere oferita de Pampers. Dovedite clinic, servetelele Pampers Sensitive ofera o metoda delicata de curatare a pielii – in timp ce formula Pampers unica de echilibrare a pH-ului contribuie la prevenirea iritatiilor mentinand pH-ul natural al pielii. Pot fi folosite cu incredere din prima zi!

Servetelele Pampers Sensitive sunt testate dermatologic si sunt potrivite pentru pielea delicata a nou-nascutilor.

Special concepute pentru bebelusul tau, servetelele Pampers Sensitive, ajuta la protejarea impotriva iritatiilor pielii si mentin nivelul natural al pH-ului.

Servetelele umede Sensitive sunt special concepute pentru nevoile pielii bebelusului. Acestea sunt testate dermatologic si nu contin alcool. Pot fi folosite din prima zi!



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review