Nivea Baby Servetele Fresh& Pure, 63 bucati

Nivea Baby Servetele Fresh& Pure, 63 bucati - SERVETELE-UMEDE - NIVEA
NIVEA
P438797147
Servetelele NIVEA Soft & Cream sunt imbibate in crema de galbenele pentru a oferi ingrijire pielii iritate a bebelusilor. Ofera efect de calmare instantanee impotriva disconfortului, in timp ce pielea [...]

Descriere: Nivea Baby Servetele Fresh& Pure, 63 bucati

Servetelele NIVEA Soft & Cream sunt imbibate in crema de galbenele pentru a oferi ingrijire pielii iritate a bebelusilor. Ofera efect de calmare instantanee impotriva disconfortului, in timp ce pielea este curatata in mod eficient. Formula dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi. Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic. Beneficii: •Ofera efect de calmare instantanee impotriva disconfortului datorata cremi de galbenele, • Imbibate intr-o lotiune cu textura usoara cu ulei natural de jojoba, fara parfum; • Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-30 11:38:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review