Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 72 bucati

Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 72 bucati -  - PAMPERS
Pampers
P548489375

Scutece chilotel Pampers Pants Nr.6 Maxi Pack 15+ kg, 72buc

Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii.

Usor de pus si de scos datorita benzii elastice din jurul taliei scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!).

[...]

Descriere: Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 72 bucati

Cand bebelusul devine activ si porneste de-a busilea tocmai cand trebuie schimbat, pusul scutecului devine dificil. Este momentul pentru scutecele-chilotel Pampers Pants.

Pampers Pants scutece copii sunt usor de pus si scos
, cu parti laterale usor de desfacut. Acestea se muleaza usor de jur imprejurul taliei si a picioruselor adaptandu-se miscarilor celui mic si asigurandu-i confort in orice pozitie. In plus, cele 3 canale absorbante revolutionare distribuie uniform umezeala si o retin in interior, scutecul ramanand subtire si bebelusul uscat.

Schimbarea scutecelor este mai rapida si mai usoara cu Pampers Pants, chiar si atunci cand bebelusul o porneste de-a busilea prin camera. Pentru a-l imbraca pur si simplu tragi scutecul in sus ca pe un chilotel. Pentru a-l da jos rapid, rupi scutecul in partile laterale, apoi il rulezi si gata, bebelusul e schimbat.

Astfel, din trei miscari schimbatul scutecului devine o joaca si bebelusul e pregatit pentru o zi plina de miscare.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review