Scutece Pampers Active Baby, NR 4+, 10-15 kg, 70 bucati

Scutece Pampers Active Baby, NR 4+, 10-15 kg, 70 bucati - SCUTECE - PAMPERS
Pampers
P438798019
Scutece nr. 4 Maxi Plus, 9-16 kg - Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar dacă bebelușul tău stă in diferite poziții. În același timp, acesta [...]

Descriere: Scutece Pampers Active Baby, NR 4+, 10-15 kg, 70 bucati

Scutece nr. 4 Maxi Plus, 9-16 kg

- Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar dacă bebelușul tău stă in diferite poziții. În același timp, acesta acționează și ca o barieră suplimentară în fața revenirii umezelii în contact cu pielea bebelușului. Stratul Ultra, super absorbant, absoarbe și transformă lichidul în gel și îl reține în interior, departe de pielea copilului.

După ce lichidul a fost transformat în gel, umiditatea nu poate ajunge din nou la piele, chiar și supus unei presiuni puternice. Stratul exterior al scutecului este alcătuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevăzut cu pori care lasă aerul să circule prin scutec.

Sistemul de fixare al scutecelor Pampers Active Baby are o zonă extinsă de prindere, cu benzi late care permit fixarea confortabilă și de lungă durată a scutecului. Mai mult, marginile elastice de fixare pentru piciorușe previn scurgerea lichidului.

Benzile cu balsam ale stratului superior ajută la protejarea pielii împotriva iritațiilor. Pielea va rămâne astfel sănătoasă. În acest fel, bebelușul tău poate să se joace în voie, poate să stea confortabil și se poate mișca cu ușurință. 

Prezentare:

70 bucăți.


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review