Scutece Pampers Premium Care, NR 3, 6-10 kg, 80 bucati

P438799719
Scutece Pampers Premium Care, NR 3, 6-10 kg, 80 bucati - SCUTECE - PAMPERS
Pampers

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mângâiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca

[...]

Scutece Pampers Premium Care, NR 3, 6-10 kg, 80 bucati

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mângâiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca puiul tău să poată explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie să fie sănătoasă și uscată.

De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretențioasă piele din lume, pielea bebelușului tău, oferindu-i o protecție de 5 stele:
1. Ultra protecție împotriva umezelii - Datorită stratului din gel super-absorbant. Dry Max, umezeala este reținută în interior, departe de pielea bebelușului care rămâne astfel uscată și sănătoasă.
2. Ultra fixare - Noul Pampers® Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect în jurul burticii și benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micuțului tău să se miște în voie.
3. Ultra îngrijire - Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebelușului tău uscată și curată: strat exterior ce lăsă pielea să respire, sistem unic de absorbție a scaunelor moi (mărimile 1-3) și loțiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant și protector.
4. Ultra subțire - Tehnologia inovatoare, Dry Max, permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încât scutecul Premium Care să fie cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului tău.
5. Ultra confort - Cu noul Pampers® Premium Care, pielea atât de fragilă a puiului tău se va simți cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat (mărimile 1-4), protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.
Prezentare:
Mărime 3: 6-10 kg
80 bucăți


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review