Scutece Pampers Premium Care, NR 1, 2-5 kg, 26 bucati

P479849127
Scutece Pampers Premium Care, NR 1, 2-5 kg, 26 bucati - SCUTECE - PAMPERS
Pampers

Nucleul lor super puternic absoarbe lichidul instantaneu pentru a mentine pielea sensibila a bebelusilor uscata si protejata timp de pana la 12 ore.

[...]

Scutece Pampers Premium Care, NR 1, 2-5 kg, 26 bucati

Pielea bebelusului poate fi de pana la 2 ori mai subtire decat a ta, ceea ce o face mai sensibila la frecare si iritatii. De aceea, scutecele Pampers Premium Care sunt mai moi si mai uscate ca niciodata.

Stratul interior delicat, unic, lasa pielea sa respire si ofera confort in timp ce elimina umezeala si impuritatile de pe pielea bebelusului. Aripioarele delicate cu laterale flexibile si mansetele duble pentru picioruse se muleaza perfect pe bebelusul tau, pentru confortul pielii si o protectie imbunatatita impotriva scurgerilor.

Intrucat siguranta bebelusului tau este prioritatea Pampers nr. 1, Pampers Premium Care are grija pielea bebelusului tau: acestea sunt testate dermatologic si nu contin niciuna dintre cele 26 de substante alergene din parfumuri stabilite de UE.

Aripioarele laterale mai moi se adapteaza delicat burticii bebelusului, pentru confortul pielii.

Scutecele au un indicator de umezeala, care devine albastru si iti arata cand bebe trebuie schimbat.

Prezentare:

26 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review