Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 44 bucati

P459792810
Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 44 bucati - SCUTECE - PAMPERS
Pampers

Pentru ca fiecare dimineață să fie una fericită, ai acum scutecele-chiloțel Pampers. Schimbarea scutecului este de asemenea mai ușoară. Pur și simplu îl pui ca pe un

[...]

Scutece Pampers chilotei, NR 6, 15+ kg, 44 bucati

Pentru ca fiecare dimineață să fie una fericită, ai acum scutecele-chiloțel Pampers.

Schimbarea scutecului este de asemenea mai ușoară. Pur și simplu îl pui ca pe un chiloțel, ușor de așezat chiar dacă cel mic este activ, și îl dai jos rapid, rupându-l în părțile laterale. Astfel, sunteți pregătiți pentru o zi minunată.
Protecție de până la 12 ore împotriva umezelii, în scutec-chiloțel ușor de schimbat.
2 zone uscate: absorb rapid lichidul și îl izolează departe de pielea bebelușului tău.
Fixare de jur-împrejur: fixarea elastică în jurul taliei și a piciorușelor se adaptează la formele și mișcările bebelușului pentru o ajustare perfectă în orice poziție.
Pielea respiră: microporii lasă aerul proaspăt să pătrundă în scutec și aerul umed din interior să iasă, pentru ca pielea bebelușului să rămână uscată.
Moale ca de bumbac*: realizat din materiale moi ca de bumbac* pentru ca bebelușul tău să se simtă confortabil în scutecul-chiloțel.
(*Produsul nu conține bumbac).
Prezentare:
44 bucăți


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review