Scutece Pampers chilotei Premium Care, NR 3, 6-11 kg, 48 bucati

P459828513
Scutece Pampers chilotei Premium Care, NR 3, 6-11 kg, 48 bucati - SCUTECE - PAMPERS
Pampers
Scapati de agitatia schimbarii scutecelor cu Pampers Premium Care Pants. Datorita benzii moi de fixare de jur imprejur acestia se adapteaza miscarilor bebelusului asigurandu-i confortul necesar in orice pozitie. [...]

Scutece Pampers chilotei Premium Care, NR 3, 6-11 kg, 48 bucati

Scapati de agitatia schimbarii scutecelor cu Pampers Premium Care Pants. Datorita benzii moi de fixare de jur imprejur acestia se adapteaza miscarilor bebelusului asigurandu-i confortul necesar in orice pozitie. In plus Pampers Pants Premium Care sunt realizate din materiale moi ca un fulg, pentru cea mai delicata atingere Pampers. Acestea sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata) si ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Acum nimic nu va mai tulbura timpul de joaca al bebelusului dumneavoastra.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review