Dermocare Crema, 20 g, Pharco

Dermocare Crema, 20 g, Pharco - ERITEM-FESIER - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/ARTICOLE-INGRIJIRE-BEBE/ERITEM-FESIER - PHARCO
Pharco
I4471
Cremă emolientă și antiiritantă pentru sugari și copii . Preparat destinat protecției și îngrijirii pielii fine și sensibile, în special la copii , începând cu nou-născutul. Compoziție:
Se incarca ofertele...

Descriere Dermocare Crema, 20 g, Pharco

Cremă emolientă și antiiritantă pentru sugari și copii . Preparat destinat protecției și îngrijirii pielii fine și sensibile, în special la copii , începând cu nou-născutul. Compoziție: Fiecare un gram conține: Dimeticona ”350” 100 mg Cetrimide 5 mg Proprietăți: Dermocare crema conține două ingrediente înglobate într -o bază non-grasa și ușor de spălat, perfect compatibilă cu pielea. Dimeticona, primul ingredient, adereaza perfect la nivelul pielii, nepermițând pătrunderea apei și a substanțelor iritante. Astfel, ea are posibilitatea de a proteja pielea de iritantii hidrosolubili dar și de a preveni apariția escarelor de decubit. Cetrimidul, cel de al doilea ingredient, are proprietăți antiseptice, acționând împotriva germenilor gram–pozitivi și a unor specii de germeni gram-negativi. Prin cele două componente, Dermocare este o crema emolientă și antiseptică, lipsită de toxicitate, cu excelente proprietăți de curățire. Dermocare poate fi folosit pentru: • Prevenirea iritațiilor de scutece • Prevenirea apariției escarelor • Protecția pielii împotriva iritatiilor în colostomii • Ca antiseptic , pentru a preveni infecțiile ce pot apărea în tăieturi superficiale sau zgârieturi • Protecția pielii împotriva uscării sau iritațiilor generate de detergenți sau alte chimicale. Mod de folosire: Se aplică pe piele o pelicula fină de cremă, de 2-3 ori pe zi și se masează ușor. Crema se va aplica pe pielea curată fără urme de detergenți sau săpun . Precauții: Crema nu se aplică la nivelul ochilor .

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.