Crema Petrini pentru copii, 50 ml, Farmec

P35117
  • -10%
Crema Petrini pentru copii, 50 ml, Farmec - ERITEM-FESIER - FARMEC
Farmec
Pielea bebelușului tău este delicată și sensibilă, supusă iritării și deshidratării. Crema pentru copii Petrini este un produs care vine în întâmpinarea acestor neajunsuri prin [...]
Pielea bebelușului tău este delicată și sensibilă, supusă iritării și deshidratării. Crema pentru copii Petrini este un produs care vine în întâmpinarea acestor neajunsuri prin proprietățile sale deosebite de protecție îndelungată, de hidratare eficientă și care asigură îngrijirea intensivă a pielii copilașului tău.
Adresabilitate:
Crema pentru copii Petrini este un produs dermato-cosmetic indicat pentru îngrijirea zilnică a pielii bebelușilor, din prima zi de viață. Formula bogată în ingrediente naturale, atent selecționate precum α- Bisabolol (extract de mușețel), ulei de gălbenele, extract de Boswellia Serrata, argilă și oxid de zinc, protejează zona acoperită de scutec, ajutând la calmarea pielii și la cicatrizarea eventualelor răni.
Mod de utilizare:
Se aplică în strat subțire, la fiecare schimbare a scutecului.
Beneficii:
Folosită cu regularitate, cremă pentru copii Petrini asigură protecție împotriva iritării pielii bebelușului, ajutând la calmarea acesteia și la cicatrizarea eventualelor răni.
Prezentare:
50 ml
P35117

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: