PIC Termometru digital, Artsana

PIC Termometru digital, Artsana -  - ARTSANA
Artsana
P459791186
Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia. Printre marcile produse de ArtsanaSpA enumeram : Chicco, Boppy, [...]

Descriere: PIC Termometru digital, Artsana

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia.

Printre marcile produse de ArtsanaSpA enumeram : Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control. Gama extinsa de produse contine : nebulizatoare, termometre, tensiometre, terapiecalda/rece.

Toate termometrele PiC Solution sunt produse folosind cele mai avansate tehnologii si sunt supuse unor verificari stricte in ceea ce priveste calitatea, sunt in conformitate cu legislatia UE si se garanteaza o calitate si precizie de top.

Sunt testate clinic!

Nu utilizati dispozitivul in decizii vitale si situatii de siguranta.

In cazul in care aveti dubii sau in caz de temperaturi ridicate ale corpului consultati medicul.

Termometrul fara mercur PiC Solution - VedoEcoplus a fost dezvoltat de Geratherm Medical AG Germania si contine un aliaj de metal brevetat, care consta din galiu, indiu si staniu – combinatie numita Galinstan. Galinstan este complet netoxic si ecologic.

Termometrul digital PiC Solution - VedoEcoplus poate masura rapid temperatura corpului de la 35,5°C la 42,0°C (toleranta ± 0,1°C de la 35,5°C la 42,0°C).

MOD UTILIZARE:

METODA ORALA : Timp de masurare: min. 4 minute, temperatura normala 37 °C. Amplasati rezervorul termometrului sub limba si respirati pe nas, pentru a preveni influentarea masurarii;

METODA RECTALA : Timp de masurare: min. 4 minute, temperatura normala 37,5 °C. Introduceti delicat rezervorul termometrului in anus, nu mai mult de 2 cm. Opriti-va imediat daca intampinati vreun fel de rezistenta. Nu utilizati vaselina;

METODA AXILARA : Timp de masurare: min. 4 minute, temperatura normala 36,7 °C. Asigurati-va ca axila este uscata. Apoi amplasati rezervorul termometrului la axila si strangeti bratul la piept.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review