Pompa de sân electrică simplă, SCF 332/31, Philips Avent

Pompa de sân electrică simplă, SCF 332/31, Philips Avent -  - PHILIPS AVENT
W47756

Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon sau recipient, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi să te aşezi mai comod atunci când foloseşti pompa: nu este nevoie să te apleci în faţă pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută la colectarea mai uşoară a laptelui.

[...]

Descriere: Pompa de sân electrică simplă, SCF 332/31, Philips Avent

POMPA ELECTRONICA PENTRU SAN NATURAL

Mai mult confort pentru tine, mai mult lapte pentru bebelus

Cand te simti relaxata si stai într-o pozitie confortabilă, laptele curge cu mai multa usurintă. Acesta este motivul pentru care, cu ajutorul celor mai buni experti in materie de alaptare si beneficiind de sfaturile multor mame care alapteaza, am creat cea mai confortabila pompa de san...



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review