Pompa De San Electrica, Canpol

Pompa De San Electrica, Canpol -  - CANPOL
CANPOL
P479851712

Pompa electrica de sân EasyStart sustine si regleaza eficient alaptarea. Protejeaza sânii împotriva stagnarii laptelui. Pompa de sân imita ritmul natural în doua faze al sugarului. Functioneaza foarte silentios, asa ca va permite sa va relaxati complet.Ofera trei moduri diferite de suctiune, imitand modul natural de hranire, a doua faza imitand ritmul in care bebelusul se hraneste.

[...]

Descriere: Pompa De San Electrica, Canpol

Noua generatie de pompe electrice de san Canpol Babies permite extragerea eficienta si fara efort a laptelui matern. Pompa electrica de sân EasyStart sustine si regleaza eficient alaptarea. Protejeaza sânii împotriva stagnarii laptelui. Pompa de sân imita ritmul natural în doua faze al sugarului. Functioneaza foarte silentios, asa ca va permite sa va relaxati complet.Ofera trei moduri diferite de suctiune, imitand modul natural de hranire, a doua faza imitand ritmul in care bebelusul se hraneste. Modul de pornire (start-up) corespunde suptului activ care stimuleaza fluxul laptelui (1 faza de supt) iar modurile- natural si puternic corespund hranirii lente si profunde (a-2 a faza de supt).

Butonul de reglare cu trei trepte permite ajustarea fortei vacuum in functie de nevoile personale ale fiecarei mamici.

Mulgerea gentila si efectiva este sustinuta de un dispozitiv de masaj din silicon (senzatii de vibratie).

Exista doua optiuni de alimentare cu energie (baterii si priza) putand astfel sa folositi pompa de san atat cat sunteti acasa cat si in calatoriile Dumneavoastra.Datorita adaptorului special laptele poate fi extras direct in biberoanele standard sau in cele cu gatul larg cat si in recipientele pentru hrana Canpol babies.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review