Pachet Maternitate, Nimo

P479852540
Pachet Maternitate, Nimo - POMPE-DE-SAN - NIMO
Nimo

Nimo Pachet Maternitate contine o pompa de san Nimo, tampoane de san si pungi de stocare lapte matern. Pompa de san manuala are un ritm natural de suctiune si un maner cu design ergonomic.

[...]

Pachet Maternitate, Nimo

Nimo Pachet Maternitate contine o pompa de san Nimo, tampoane de san si pungi de stocare lapte matern. Pompa de san manuala are un ritm natural de suctiune si un maner cu design ergonomic.

Dispozitivul este usor de manipulat. Forma manerului permite utilizarea pompei cu o singura mana. 

Pernuta de protectie a cupei din silicon moale ce stimuleaza fluxul lapteluis textura unica, moale si confortabila a pernutei de silicon cu temperatura neutra ce permite stimularea facila a fluxului de lapte. 

Contine:
Pompa de san, borseta pentru transport, tetina pentru flacon, valva de rezerva, manual de utilizare, certificat de garantie. Tampoanele de pentru san Nimo absorb excesul de lapte dupa alaptare si mentin mameloanele uscate. Suprafata lor moale, aerata si captuseala din celuloza pura previn iritarea pielii si patarea hainelor. Forma ergonomica se potriveste tuturor tipurilor de san si suteiene si nu se vad sub haine. Este important sa pastrati mameloanele tot timpul uscate. Tampoaneloe de san trebuie inlocuite dupa fiecare alaptare pentru a preveni formarea bacteriilor. Nimo Pungi de stocare lapte matern 200 ml pentru stocarea laptelui matern in frigider sau congelator. Sunt igienice, 20 bucati per cutie, capacitate: 200 ml per punga, potrivite pentru varsta: 0 luni+.  Fara BPA.

Pompa de san este practica si portabila. Tampoanele de san au o suprafata moale, aerata, fina, cu captuseala externa de protectie impotriva umiditatii si folie adeziva pentru prevenirea alunecarii. Pungile de stocare pentru laptele matern sunt practice, sterile si usor de folosit.

Prezentare:
1 pompa de san
20 pungi stocare lapte
30+10 tampoane de san



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review