Avent Philips SCF332/31 Pompa electronica pentru san

Avent Philips SCF332/31 Pompa electronica pentru san - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/APARATURA-DISPOZITIVE-MEDICALE/POMPE-DE-SAN - PHILIPS AVENT
P43303

Caracteristici: Mai mult confort, mai mult lapte. Oricând, oriunde. Pompă de sân electrică simplă cu pernă pentru masaj Colectează-ţi laptele oriunde, oricând Include o pernă moale

Se incarca ofertele...

Descriere Avent Philips SCF332/31 Pompa electronica pentru san

Caracteristici:

Mai mult confort, mai mult lapte. Oricând, oriunde. Pompă de sân electrică simplă cu pernă pentru masaj

Colectează-ţi laptele oriunde, oricând Include o pernă moale de masaj

Biberon şi tetină Natural Poziţie de colectare a laptelui matern mai confortabilă datorită designului unic

Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon sau recipient, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi să te aşezi mai comod atunci când foloseşti pompa: nu este nevoie să te apleci în faţă pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon.

O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută la colectarea mai uşoară a laptelui. Alege setarea cea mai eficientă şi mai confortabilă pentru tine În momentul activării, pompa porneşte automat în modul de stimulare delicată, pentru a face laptele să curgă. Apoi, poţi alege din 3 setări de colectare a laptelui pentru un debit de lapte comod.

Pernă moale de masaj cu petale speciale Pernă de masaj are o textură moale şi catifelată, care conferă o senzaţie de căldură şi stimulează delicat şi confortabil curgerea laptelui.

Perna emblematică cu petale este concepută să simuleze suptul bebeluşului pentru a stimula delicat lactaţia.

Sistem închis, conceput pentru utilizare igienică

Fără scurgeri de lapte în tuburi.

Puţine piese separate şi design intuitiv

Colectează uşor laptele pentru bebeluşul tău, oricând.

Include biberonul şi tetina noastră Natural pentru facilitarea alăptării

Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Concepută pentru utilizare în linişte

Concepută pentru o colectarea discretă a laptelui.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.