Nebulizator Laica cu ultrasunete Bodyform

Nebulizator Laica cu ultrasunete Bodyform - LAICA
Laica
P459790217
Converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Aparatul de aerosoli este ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate
Se incarca ofertele...

Descriere Nebulizator Laica cu ultrasunete Bodyform

Converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Aparatul de aerosoli este ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii: tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli. Aparatul de aerosoli este foarte rapid si silentios. Traductorul produce unde de inalta frecventa, care nebulizeaza orice tip de medicament. Aerosolii sunt suflati direct in gat / nas de un ventilator electric. Micro-picaturi ajung direct in tractul respirator. Aparatul de aerosoli contine: masca adult, masca pediatrie, piesa bucala, tub, flacon. Indicator luminos pentru butonul on/off. Design italian. Produs certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru dispozitiv medical Dimensiuni produs (cm) L = 15 l = 12, h = 10 Greutate produs (kg) 0,4 Marimea medie a particulelor: 3,4 microni, Volum maxim de produs de inhalare: 8ml, Capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min, Alimentare la priza.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.