Nebulizator EMED cu piston

P459791699
Nebulizator EMED cu piston - NEBULIZATOARE - EMED
EMED
Nebulizator cu piston Emed A440 pentru copii si adulti. Nebulizator conceput pentru a fi folosit atat pentru tratament cu aerosoli la copii, cat si la adulti datorita mastilor speciale incluse [...]

Nebulizator EMED cu piston

Nebulizator cu piston Emed A440 pentru copii si adulti. Nebulizator conceput pentru a fi folosit atat pentru tratament cu aerosoli la copii, cat si la adulti datorita mastilor speciale incluse in pachet. Cel mai important avantaj al acestui nebulizator, il constituie faptul ca, inauntrul lui, este un spatiu de stocare pentru toate accesoriile acestuia, nefiind nevoie de alta cutie suplimentara pentru pastrarea accesoriilor. De asemenea, datorita celor 2 accesorii speciale, cel de nas si cel pentru gura, aerosolii se pot face cu usurinta copiilor foarte mici, sugarilor, adultilor, fara a necesita masca de protectie speciala din silicon. Aparat ideal pentru tratarea cailor superioare cum ar fi rinite alergice, sinuzite, farangite, laringite folosind masca din silicon pentru adulti/copii sau pentru tratarea cailor inferioare cum ar fi: traheite, trahiobronsite, bronsite, folosind mastile speciale pentru nas/gura.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review