Microlife nebulizator NEBPRO 2 IN 1

P459800113
Microlife nebulizator NEBPRO 2 IN 1 - NEBULIZATOARE - MICROLIFE
Microlife
Microlife NEB PRO 2 IN 1 Professional este un aparat de aerosoli cu aer comprimat. Persoanele care sufera de boli respiratorii si care necesita administrarea medicamentelor prin inhalare sau care [...]

Microlife nebulizator NEBPRO 2 IN 1

Microlife NEB PRO 2 IN 1 Professional este un aparat de aerosoli cu aer comprimat.

Persoanele care sufera de boli respiratorii si care necesita administrarea medicamentelor prin inhalare sau care necesita clatirea cavitatilor nazale si rinofaringiene vor gasi in acest aparat un ajutor de nadejde.

Dusul nazal este un sistem care ajuta la reducerea congestiei nazale precum si la reducerea incarcaturii bacteriene. Este util si vara, pentru spalarea cavitatii nazale de praf si polenuri, aparatul inducand drenajul nazal si sinusal (rinite alergice si non alergice, polipi nazali, etc.). Recomandam schimbarea unei nari cu cealalta nara la un interval de 10-20 secunde.

Copiii si persoanele care necesita ingrijiri speciale trebuie asistate la utilizarea dusului nazal. Utilizati numai solutie salina izotonica (solutie salina care contine saruri de sodiu, potasiu, calciu, magneziu si clor in concentratii fiziologice), dupa ce in prealabil ati discutat cu medicul dumneavoastra.

Caracteristici:

Compact si fiabil

Compresor fiabil

Ciclu de functionare: 30 min. PORNIT / 30 min. OPRIT

Culoare: alb

Nebulizare foarte fina

Design prietenos pentru intreaga familie

Contine masca pentru adulti, masca pentru copii, piesa de gura, piesa de nas si filtre de rezerva



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review