Medel Family Nebulizator cu compresor

Medel Family Nebulizator cu compresor -  - MEDEL
Medel
P459800168
Medel Family – Sistem de nebulizare prin compresor Medel Family este un sistem ultra-compact de nebulizare cu compresor tip piston. Datorita structurii compacte, functionarii silentioase si formei practice, Medel Family [...]

Descriere: Medel Family Nebulizator cu compresor

Medel Family – Sistem de nebulizare prin compresor Medel Family este un sistem ultra-compact de nebulizare cu compresor tip piston. Datorita structurii compacte, functionarii silentioase si formei practice, Medel Family este ideal pentru utilizarea acasa. Medel Family este dotat cu o cutie in care pot fi depozitate foarte convenabil toate accesoriile. Este dotat cu o gama completa de accesorii: nebulizator, piesa pentru gura, piesa pentru nas, masca pentru adulti si pentru copii, tub pentru aer si cablu de alimentare.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review