Aspirator nazal electric Easycare, Muzical

Aspirator nazal electric Easycare, Muzical - ASPIRATOR-NAZAL - EASY CARE
Easy Care
P438797432

Aspirator nazal electric EASYCARE Baby : un dispozitiv modern destinat utilizarii pentru aspiratia mucozitatilor, secretiilor nazale sau diverselor alte lichide folosite in tratamente pediatrice. Acesta indeparteaza rapid si usor excesul de

[...]

Descriere: Aspirator nazal electric Easycare, Muzical

Aspirator nazal electric EASYCARE Baby : un dispozitiv modern destinat utilizarii pentru aspiratia mucozitatilor, secretiilor nazale sau diverselor alte lichide folosite in tratamente pediatrice.

Acesta indeparteaza rapid si usor excesul de mucus pentru ameliorarea infectiei tractului respirator superior cauzata de raceli sau alergii.

Este recomandat ca inaintea utilizarii aspiratorului nazal electric, sa-i fie picurate copilasului dvs. 2-3 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare in fiecare nara.

Asteptati 2-3 minute ca solutiile sa-si faca efectul, apoi utilizati produsul.

Acest procedeu permite o functionare optima a aspiratorului nazal si o curatare corespunzatoare a nasucului.

Aspiratorul nazal electric EasyCare Baby este un dispozitiv medical clasa a IIa destinate utilizarii in cazul copiilor si bebelusilor.



Data ultimei actualizari: 2024-01-26 12:05:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review