Aspirator nazal electric Easy Natural, Canpol

Aspirator nazal electric Easy Natural, Canpol - CANPOL
CANPOL
P548488255
Aspiratorul nazal electric Canpol Babies EasyNatural curăță nasul bebelușului în câteva secunde și-i va permite să respire liber.

Se incarca ofertele...

Descriere Aspirator nazal electric Easy Natural, Canpol

Aspiratorul nazal electric Canpol Babies EasyNatural curăță nasul bebelușului în câteva secunde și-i va permite să respire liber.
Aspiratorul nazal electric poate fi utilizat wireless - nu aveți nevoie de un aspirator, prin urmare este mai sigur pentru copilul dvs. 
Bateria se încarcă prin intermediul unui cablu USB, astfel încât să o puteți încărca și prin intermediul unei baterii externe. O opțiune suplimentară împotriva descărcării atunci când sunteți departe de casă. Modul de operare silențios vă permite să utilizați dispozitivul și în timp ce bebelușul doarme.
Setul include 2 vârfuri de silicon înlocuibile adaptate vârstei și nevoilor copilului - cu un vârf îngust, care poate fi utilizat pentru copii mici sau mucus lichid și un vârf mai larg conceput pentru găuri mai mari sau pentru utilizare cu mucus gros.
Siliconul moale și sigur, din care au fost făcute vârfurile, protejează mucoasa nazală, prevenind deteriorarea acesteia în timpul mișcărilor bruște ale copilului.
Aspiratorul este ușor de curățat – recipientul de mucus poate fi îndepărtat și spălat, iar vârfurile de silicon pot fi sterilizate. Setul include, de asemenea, o perie specială care vă permite să curățați bine tubulii. Aspiratorul nazal electric Canpol Babies EasyNatural este perfect pentru îndepărtarea rapidă, eficientă și igienică a mucusului nazal. 
Este recomandat copiilor din primele zile de viață.
Prezentare:
1 bucataData ultimei actualizari: 2024-07-16 11:08:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.