Alinan Happy Drink, 20 plicuri

I4437
Alinan Happy Drink, 20 plicuri - COLICI - FITERMAN
Fiterman
Gama Alinan

Produs indicat pentru reglarea tranzitului intestinal și calmarea colicilor sugarului!

[...]

Alinan Happy Drink, 20 plicuri

Produs indicat pentru reglarea tranzitului intestinal și calmarea colicilor sugarului!

Compoziție:

îndulcitor (fructoză) extract din flori de mușețel extract din frunze de melișa ulei volatil purificat de anason-stelat

Nu conține aromatizanți artificiali, coloranți sau conservanți.

Valoarea energetică: 11,56 kcal/plic. Utilizare: Se folosește la sugari și copii pentru a calma colicile abdominale, pentru a regla tranzitul intestinal și pentru a îmbunătați stările de disconfort și agitație ce apar în diferite etape de creștere: erupții dentare, administrare de vaccinuri, etc.

Mod de administrare:

- pentru reglarea tranzitului intestinal: 2-4 plicuri pe zi timp de 4-5 zile; dacă simptomele digestive continuă, adresați-vă medicului pediatru; - în colicile sugarului: 1- 3 plicuri pe zi, între mese, timp de 3 luni;

- pentru dezobișnuirea de "biberonul de peste noapte": 1-2 plicuri pe noapte.

- stări de disconfort și agitație cauzate de administrarea vaccinurilor, de erupțiile dentare etc.: 2-4 plicuri pe zi, la nevoie;

Îl putei folosi între mese, în loc de ceai. Nu necesită îndulcire. Înainte de administrare, conținutul plicului se dizolvă în aproximativ 50 ml apă fiartă și răcită la temperatura camerei sau apă plată, până rezultă o soluție clară, care, în funcție de necesitățile copilului, poate fi administrată toată odată sau treptat pe parcursul zilei.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicații: A nu se utiliza în cazul hipersensibilității la ingrediente.

Prezentare:
20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-12-05 15:41:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review