Sensitelial Spray Spf 30, 200 ml, ACM

P459828331
Sensitelial Spray Spf 30, 200 ml, ACM - PROTECTIE-SOLARA-COPII - ACM
ACM
Descriere: ACM SENSITELIAL SPRAY SPF 30, 200ML Special creat pentru pielea sensibila si fragila a copiilor, chiar si in cazul pielii intolerante.Potrivit pentru conditii solare extreme. Recomandari: Datorita combinatiei [...]

Sensitelial Spray Spf 30, 200 ml, ACM

Descriere:

ACM SENSITELIAL SPRAY SPF 30, 200ML

Special creat pentru pielea sensibila si fragila a copiilor, chiar si in cazul pielii intolerante.Potrivit pentru conditii solare extreme.

Recomandari:

Datorita combinatiei de filtre minerale si organice, inclusiv extract microionizat de perle, factorul de protectie solara este optimizat in asa fel incat textura usoara si fluida sa fie foarte confortabila pentru piele. Spray de protectie solara fotosensibil, rezistent la apa, fara parfum, fara parabeni.

Mod de utilizare:

Se aplica cu generozitate cu 30 de minute inainte de expunerea la soare.Se reaplica cu regularitate dupa inot, daca ati transpirat sau v-ati sters cu prosopul.

Avertizari:

Nu expuneti copiii sub 3 ani la soare. Nu va expuneti in actiunea directa a soarelui chiar daca ati aplicat un produs de protectie solara pentru ca nu sunteti protejat 100%. Recomandabil a se utiliza pentru copii de peste 3 ani.

Prezentare: 200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review