Lotiune spray protectie solara copii Gerovital Sun SPF50, 100 ml, Farmec

P479849896
Lotiune spray protectie solara copii Gerovital Sun SPF50, 100 ml, Farmec - PROTECTIE-SOLARA-COPII - GEROVITAL
Gerovital

Formulare rezistenta la apa, fara parfum.Produsele cu factor de protectie solara se aleg in functie de tipul de piele.

[...]

Lotiune spray protectie solara copii Gerovital Sun SPF50, 100 ml, Farmec

Mod de utilizare:

A se agita inainte de utilizare!

Produsul se aplica prin pulverizare de la cca 15 cm pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare, in mod uniform. A se evita contactul cu ochii. Se reaplica frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, ȋnot sau dupa ştergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp innorat. Respecta recomandarile UE de protectie impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB. Protectie ridicata.

Ingrediente:
Butane, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Isobutane, Dibutyl Adipate, Propane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/ Dimethyl Carbonate Copolymer, Undecane, Tridecane, Tocopheryl Acetate, BHA, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review