Lapte de protectie solara pentru copii SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 100 ml, La Roche-Posay

recomandare dermatolog
Lapte de protectie solara pentru copii SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 100 ml, La Roche-Posay - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-COPII - LA ROCHE-POSAY
P459790445
Proprietăți: - oferă rezistenţă ridicată la apă, transpiraţie şi nisip; - testat pe piele fragilă sau atopică sub control pediatric sau dermatologic; - oferă hidratare de lungă durată - protecţie solară
Extra reducere
info campanie
La achizitia a 2 produse Anthelios al doilea produs beneficiaza de reducere 50%
Se incarca ofertele...

Descriere Lapte de protectie solara pentru copii SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 100 ml, La Roche-Posay

Proprietăți:

- oferă rezistenţă ridicată la apă, transpiraţie şi nisip;

- testat pe piele fragilă sau atopică sub control pediatric sau dermatologic;

- oferă hidratare de lungă durată

- protecţie solară foarte ridicată pentru pielea fragilă a copiilor; - protecţie celulară datorită extractului de Senna Alata.

Mod de utilizare:

Aplicați laptele pe întreaga față și întregul corp al copiilor înainte de expunerea la soare. Reaplicați în mod frecvent, în special după înot, transpirație sau uscare cu prosopul de baie.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.