Crema protectie solara copii SPF 50 Gerovital H3 Derma+, 100 ml, Farmec

Crema protectie solara copii SPF 50 Gerovital H3 Derma+ - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-COPII - GEROVITAL
Gerovital
P438800177
Formula asigură o protecție ridicată și echilibrată pielii sensibile a copiilor împotriva radiațiilor UVA/UVB, prin asocierea de filtre solare minerale și organice de ultimă generație. Produsul
Se incarca ofertele...

Descriere Crema protectie solara copii SPF 50 Gerovital H3 Derma+, 100 ml, Farmec

Formula asigură o protecție ridicată și echilibrată pielii sensibile a copiilor împotriva radiațiilor UVA/UVB, prin asocierea de filtre solare minerale și organice de ultimă generație. Produsul poate fi folosit inclusiv pentru bebeluși.
Acțiune:
Uleiul natural ecocertificat Încă omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, contracarează acțiunea distructivă a radicalilor liberi formați sub influența radiațiilor solare, protejează ADN-ul și membranele celulare, revitalizează pielea. Împreună cu untul de cacao, reface integritatea stratului hidrolipidic de protecție afectat prin expunerea la soare și îmbunătățește gradul de hidratare. Cremă conține emulgător natural 100% ecocertificat și vitamina E care potențează acțiunea de neutralizare a radicalilor liberi nocivi.
Respectă recomandările UE de protecție împotriva efectelor negative ale radiațiilor UVA/UVB.
Utilizare:
Produsele cu factor de protecție solarǎ (FPS) se aleg în funcție de tipul de piele. Aplicați produsul pe pielea curatǎ și uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
Evitați contactul cu ochii.
Reaplicați frecvent (mai ales după baie, în caz de transpirație, ȋnot sau după ștergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.
Nu expuneți la soare sugarii și copiii mici.
Evitați expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneți prea mult la soare chiar dacă folosiți un produs de protecție solară; supra-expunerea este o amenințare gravă pentru sănătate.
Folosiți protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obține protecția indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 lingurițe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenție: reducerea cântitǎții va reduce nivelul de protecție în mod semnificativ.
Beneficii:
Produs hipoalergenic. Conține filtre minerale. Fără parabeni, parfum, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranți, alcool.
Prezentare:
100 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.