Cosmetic Plant OZON crema plaja copii spf 50

  • -10%
Cosmetic Plant OZON crema plaja copii spf 50 -  - COSMETIC PLANT
P459828296

Crema de plajă pentru copii SPF 50 cu ulei de măsline ozonizat este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare. Formulă uşoară şi rezistentă la apă, emulsia este de tip U/A

[...]

Descriere: Cosmetic Plant OZON crema plaja copii spf 50

DESCRIERE

Crema de plajă pentru copii SPF 50 cu ulei de măsline ozonizat este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare. Formulă uşoară şi rezistentă la apă, emulsia este de tip U/A.

Este testată dermatologic pe subiecți cu pielea sensibilă, ceea ce o face potrivită și pentru pielea copiilor.

Combinația de filtre organice și anorganice folosite asigură protecția solară UVA/UVB cu o eficiență ridicată și sigură. Efectul filtrelor este potenţat de un polimer cu efect hidrofobizant, care asigură rezistenţa la apă a produsului până la câteva ore (în condiții ideale, fără transpirație, îmbăiere sau ștergerea cu prosopul).

Pe lângă protecție înaltă, crema asigură beneficii suplimentare pielii copiilor datorită uleiului de măsline ozonizat, care îmbină acțiunea antioxidantă, antimicrobiană, antiinflamatoare, de regenerare a ozonului cu proprietățile emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiului de măsline și pantenolului.

Crema are o formulă lejeră, cu absorbție ușoară. Uleiul de măsline ozonizat protejează împotriva acțiunii factorilor externi care pot cauza iritații, are acțiune anti-inflamatoare și regenerantă.

Pantenolul este Provitamina B5, ale cărei însușiri hidratante, cicatrizante și regenerante sunt bine-cunoscute.

Evitaţi expunerea prelungită la soare, în special între orele de intensitate maximă a soarelui (11-16).

Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copii mici.

Evitati contactul cu ochii. În caz că se produce, clătiți imediat cu apă din abundență



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review