Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa pentru copii SPF30 cu ulei de catina

  • -10%
Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa pentru copii SPF30 cu ulei de catina - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-COPII - COSMETIC PLANT
P438795257
Emulsia pentru plajă rezistentă la apă pentru copii SPF 30 este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare. Filtrele solare prezente în
Se incarca ofertele...

Descriere Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa pentru copii SPF30 cu ulei de catina

Emulsia pentru plajă rezistentă la apă pentru copii SPF 30 este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare.

Filtrele solare prezente în produs sunt atent alese pentru a acoperi atât spectrul UVB cât şi pe cel UVA.

Formula uşoară, nonalergenică şi rezistentă la apă, îmbogăţită cu ulei de cătină, ulei de măsline şi vitamina E, protejează, regenerează şi menţine hidratarea pielii.

Mod de utilizare:

Agitaţi înainte de utilizare!

Aplicaţi abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toată suprafaţa corpului, cu cel puţin 15 minute înainte de expunerea la soare.

Reaplicaţi frecvent emulsia mai ales după baie sau ştergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecţie necesar.

Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copiii mici! Evitaţi expunerea prelungită la soare şi în special în timpul amiezii (între orele 11-16)!

Fără parabeni! Fără benzophenone-3!Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.