Bioderma Photoderm Kids SPF 50+, Promo

P459799797
Bioderma Photoderm Kids SPF 50+, Promo - PROTECTIE-SOLARA-COPII - BIODERMA
Bioderma

Spray cu fotoprotecție înaltă care stimulează mecanismele de autoapărare ale pielii delicate și sensibile a copiilor. Pentru pielea delicată a copiilor. Pe lângă protecția UVA/UVB

[...]

Descriere: Bioderma Photoderm Kids SPF 50+, Promo

Spray cu fotoprotecție înaltă care stimulează mecanismele de autoapărare ale pielii delicate și sensibile a copiilor. Pentru pielea delicată a copiilor.

Pe lângă protecția UVA/UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm KID oferă protecție biologică internă: Cellular Bioprotection™.

Proprietăți:

- conservarea și stimularea mecanismului de autoapărare al pielii (imunitate) în timpul expunerii la soare;

- protejează ADN-ul celular; - combinat special cu Peptide C, un derivat din 3 aminoacizi naturali (metionina, arginină, glicina) care consolidează protecția împotrivă deteriorării ADN-ului cauzată de razele UVB, care sunt deosebit de dăunătoare pentru pielea subțire, fragilă a copiilor; - SPF 50+ / UVA 39;

- fără parfum;

- fără parabeni;

- rezistent la apă;

- fotostabil;

- non-comedogenic;

- hipoalergenic;

- se poate recomanda copiilor peste 12 luni.

Mod de utilizare:

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare. Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecție). Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activități sportive. Nu expuneți nou-născuții și copiii mici la soare în mod direct. Expunerea îndelungată la soare este o amenințare gravă pentru sănătate.

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, DIISOPROPYL SEBACATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, ECTOIN, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINĂRIA OCHROLEUCA EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CREATINE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA.

Prezentare:

200 ml + 200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review