Bioderma Photoderm Kid Lapte Colorat SPF50+, 100ml

P43470
Bioderma Photoderm Kid Lapte Colorat SPF50+, 100ml - PROTECTIE-SOLARA-COPII - BIODERMA
Bioderma

Fotoprotecție înaltă care stimulează mecanismele de autoapărare proprii pielii. Pentru pielea delicată a copiilor. Pe lângă protecția UVA/UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm Kid

[...]

Bioderma Photoderm Kid Lapte Colorat SPF50+, 100ml

Fotoprotecție înaltă care stimulează mecanismele de autoapărare proprii pielii. Pentru pielea delicată a copiilor.

Pe lângă protecția UVA/UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm Kid Lapte colorat SPF 50+ oferă protecție biologică internă: Cellular Bioprotection™.

Acest brevet exercită două acțiuni principale:

Proprietăți:

- conservarea și stimularea mecanismului de autoapărare al pielii (imunitate) în timpul expunerii la soare;

- protejează ADN-ul celular;

- combinat special cu Peptide-C, un derivat din 3 aminoacizi naturali (metionina, arginină, glicina) care consolidează protecția împotrivă deteriorării ADN-ului cauzată de razele UVB, care sunt deosebit de dăunătoare pentru pielea subțire, fragilă a copiilor;

- culoarea albastru deschis evidențiază zonele neprotejate și dispare la scurt timp după aplicare;

- SPF 50+/ UVA 39;

- fără parfum;

- fără parabeni;

- fără octocrilena;

- rezistent la apă;

- fotostabil;

- non-comedogenic;

- hipoalergenic

- se poate recomanda copiilor peste 12 luni.

Mod de utilizare:

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare. Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecție). Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activități sportive. Nu expuneți nou-născuții și copiii mici la soare în mod direct. Expunerea îndelungată la soare este o amenințare gravă pentru sănătate.

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, C20-22 ALCOHOLS, DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ECTOIN, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, BLUE 1 (CI 42090), FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINĂRIA OCHROLEUCA EXTRACT.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30

EAN: 3401360188525
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review