Uriage Bariesun Spray Uscat Protectie Solara SPF 30+, 200ml

P479849682
  • -25%
Uriage Bariesun Spray Uscat Protectie Solara SPF 30+, 200ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - URIAGE
Uriage

Datorita unui complex de filtrare foarte performant, acest spray previne uscarea pielii si asigura protectie solara foarte mare impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi.

[...]

Uriage Bariesun Spray Uscat Protectie Solara SPF 30+, 200ml

Datorita unui complex de filtrare foarte performant, acest spray previne uscarea pielii si asigura protectie solara foarte mare impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Textura sa usoara si neuleioasa garanteaza o utilizare cu placere de fiecare data cand este aplicata. Acest spray garanteaza siguranta Inalta, toleranta ridicata si absorbtie rapida.

Previne fotoimbatranirea.

Apa Termala Uriage aflata In centrul formulelor Bariésun lupta impotriva efectelor nocive ale soarelui. Bariera pielii este astfel Intarita, iar ADN-ul este protejat de efectul razelor UV*.

Protejeaza impotriva razelor UV.

Complexul sau nou de filtre de ultima generatie asigura protectie foarte mare impotriva razelor UV. Acest spray are fotostabilitate si acoperire UVA si UVB larga, ambele dovedite.

Hidrateaza intens.

Imbogatit cu Aquaspongines si Apa Termala Uriage, spray-ul asigura protectie intensa impotriva deshidratarii.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, Complex nou de filtrare anti-UVA-UVB, Vitamina C si Vitamina E, Aquaspongines.

100% textura placuta! Hipoalergenic. Non-comedogenic. Fara parfum

Utilizare:

Inaintea expunerii, aplicati un strat generos si uniform pentru a acoperi zona expusa soarelui. Aplicati din nou cu regularitate, In special dupa ce transpirati, dupa ce Inotati sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Chiar daca sunteti bine protejat(a), reduceti expunerea cat mai mult posibil.

Prezentare:

200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review