Uriage Bariesun Fluid Lejer Protectie Solara SPF 50+, 30ml

Uriage Bariesun Fluid Lejer Protectie Solara SPF 50+, 30ml -  - URIAGE
Uriage
P479849679
Dezvoltat special pentru pielea sensibila, acest fluid usor si fara parfum asigura protectie foarte mare impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Textura sa ultra-fluida, rezistenta [...]

Descriere: Uriage Bariesun Fluid Lejer Protectie Solara SPF 50+, 30ml

Dezvoltat special pentru pielea sensibila, acest fluid usor si fara parfum asigura protectie foarte mare impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Textura sa ultra-fluida, rezistenta la apa asigura o absorbtie rapida si un rezultat uscat fara aspectul unei pelicule albe. Formatul sau de buzunar Il face foarte util indiferent de ocazie!

Previne fotoimbatranirea.

Apa Termala Uriage ajuta la combaterea efectelor negative ale soarelui. Bariera pielii este astfel Intarita, iar ADN-ul este protejat de deteriorarea cauzata de razele UV.

Protejeaza impotriva razelor UV.

Complexul de filtre de ultima generatie asigura protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Acest fluid garanteaza o acoperire larga a spectrului UVB-UVA si toleranta foarte ridicata.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, Complex de filtrare a razelor UVA/UVB, Vitamina C si VitaminaE, Aquaspongines

Rezistent la apa. Efect de „atingere uscata”.

Hipoalergenic. Non-comedogenic. Fara parfum

Utilizare:

Agitati bine Inaintea utilizarii. Inaintea expunerii, aplicati o doza care este suficienta pentru a asigura o acoperire adecvata a zonei expuse, de exemplu, echivalentul unei lingurite de produs pentru fata si gat. Micsorarea acestei cantitati reduce nivelul de protectie. Aplicati din nou In mod frecvent, In special dupa ce transpirati, dupa ce Inotati sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Chiar si cu o protectie adecvata, reduceti la minimum expunerea. Nu expuneti bebelusii si copiii tineri la lumina directa a soarelui.

Prezentare:

50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review