Uriage Bariesun Crema Minerala Protectie Solara SPF 50+, 50ml

Uriage Bariesun Crema Minerala Protectie Solara SPF 50+, 50ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - URIAGE
Uriage
P479849676

Formulata special pentru pielea cea mai fragila si intoleranta, aceasta crema neuleioasa penetreaza rapid pielea, asigurand siguranta si toleranta maxime. Fiind o crema rezistenta la apa, pielea este protejata impotriva

[...]

Descriere: Uriage Bariesun Crema Minerala Protectie Solara SPF 50+, 50ml

Formulata special pentru pielea cea mai fragila si intoleranta, aceasta crema neuleioasa penetreaza rapid pielea, asigurand siguranta si toleranta maxime. Fiind o crema rezistenta la apa, pielea este protejata impotriva soarelui. Asigura protectie foarte mare. Datorita complexului fotoprotector 100 % mineral, pielea sensibila este protejata impotriva razelor UVA/UVB.

Hidrateaza intens.

Ingredientul Aquaspongines si Apa Termala Uriage asigura protectie intensa impotriva deshidratarii.

Toleranta ridicata.

Nu contine conservanti sau parfum, numai agenti minerali de protectie solara.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, complex de filtrare anti-UVA-UVB 100 % mineral, Aquaspongines, vitamina C si vitamina E stabilizate.

Hipoalergenic. Non-comedogenic. Fara parfum. Fara alcool

Utilizare:

Inaintea expunerii, aplicati un strat generos si uniform pentru a acoperi zona expusa soarelui. Aplicati din nou cu regularitate, In special dupa ce transpirati, dupa ce Inotati sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Chiar daca sunteti bine protejat(a), reduceti expunerea cat mai mult posibil. Nu expuneti bebelusii si copiii mici la lumina directa a soarelui. Evitati contactul cu materiale delicate.

Prezentare:

50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review