Ulei spray protector Dry SPF 20, 150 ml, Elmiplant

Ulei spray protector Dry SPF 20, 150 ml, Elmiplant - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - ELMIPLANT
Elmiplant
P479852360

Spf20 cu ulei de cocos 100% natural & din surse sustenabile accelereaza procesul natural de bronzare, pentru o culoare naturala si radianta.

[...]

Descriere: Ulei spray protector Dry SPF 20, 150 ml, Elmiplant

Ulei Spray Protector Dry! Spf20 cu ulei de cocos 100% natural & din surse sustenabile accelereaza procesul natural de bronzare, pentru o culoare naturala si radianta.
Acesta este imbogatit cu un amestec unic de uleiuri de plante (Morcov, ulei de nuci, Alkanna Tinctoria) ce ajuta la accelerarea bronzarii si sistem de protectie fotostabila cu spectru larg FPS 20, infrarosu (IR) pentru protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + IR), protejeaza pielea de efectelor nocive ale soarelui.

Mod de utilizare:
Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare. Pentru un efect de bronzare eficient reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Produsul poate pata hainele.

Mod de prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review