SVR Sun Secure Crema SPF 30+, 50 ml

SVR Sun Secure Crema SPF 30+, 50 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - SVR
SVR
P459822044
Produs de ingrijire adaptat pielii sensibile cu activi veritabili de referinta in dermatologie cu concentratii mari pentru maximizarea performantelor. Formula specifica pentru optimizarea tolerantei. Inovatie Tehnologie de Securitate avand drept
Se incarca ofertele...

Descriere SVR Sun Secure Crema SPF 30+, 50 ml

Produs de ingrijire adaptat pielii sensibile cu activi veritabili de referinta in dermatologie cu concentratii mari pentru maximizarea performantelor.

Formula specifica pentru optimizarea tolerantei.

Inovatie Tehnologie de Securitate avand drept tinta toate tipurile de raze nefavorabile pielii: UVA + UVB (10% dintre raze spectrul vizibil + infrarosu 90% dintre raze). Eficacitate dovedita clinic.

Proprietati:

- protectie UVA + UVB + spectru vizibil + infrarosu;

- protectie inalta penru piele sensibila;

- pentru copii peste 3 ani si adulti;

- textura onctuoasa, patrunde rapid in piele;

- finish invizibil, catifelant, non gras;

- permite un bronzaj luminos si uniform;

- rezistenta la apa, transpiratie si frecare;

- parfum delicat de vara, fara alergeni, non photostabilizanta;

- fara alcool, parabeni, octocrilen, non-comedogen.

Mod de utilizare:

Inaintea expunerii la soare aplicati uniform o doza suficienta pentru a acoperi fata si zonele expuse. Reaplicati frecvent.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.