SVR Sun Secure Apa Solara SPF 50, 200 ml

SVR Sun Secure Apa Solara SPF 50, 200 ml -  - SVR
SVR
P459828211
De-a lungul timpului, medicii dermatologi și marile branduri au derulat numeroase campanii atrăgând atenția asupra cancerului de piele, încurajând populația să se protejeze de [...]

Descriere: SVR Sun Secure Apa Solara SPF 50, 200 ml

De-a lungul timpului, medicii dermatologi și marile branduri au derulat numeroase campanii atrăgând atenția asupra cancerului de piele, încurajând populația să se protejeze de razele solare.

SVR a făcut un sondaj intervievand consumatorii care sunt cauzele pentru care doar 1 persoană din 3 (studiu efectuat în Franța) folosesc produse pentru protecția solară. 2 motive majore au reieșit în urmă acestor interviuri (dincolo de lene și uitare ): 

- Prea grase și lipicioase

- Reputația nu tocmai bună a filtrelor chimice: unele dintre ele fiind suspecte de a fi perturbatori endocrini, altele ar fi dăunătoare ecosistemului marin și în final unele sunt pur și simplu iritante.

Pentru a oferi protecția ideală, echipa de cercetare a Laboratoarelor SVR, a conceput o formulă inovatoare eliminând toate filtrele suspecte de perturbări endocrine, ecotoxice și potențial iritante:

Apă Solară cu o protecție foarte ridicată SPF 50+: revigorantă, imperceptibilă, biodegradabilă și care să conțînă doar 3 filtre solare dar care să acopere toate tipurile de razele solare dăunătoare pielii:

Razele UVA + UVB: 3 filtre solare non-controversate

Razele Infraroșii și cele din Spectul Vizibil: printr-o tehnologie antioxidantă

Textura să în 2 faze: 40% faza apoasă care diminuează faza uleioasă de 60% cea care conține de fapt filtrele solare, facilitează și garantează plăcerea în aplicare, fiind o combinație perfectă pentru o textura revigorantă, invizibilă.

Avantajele produsului? Poate fi utilizat la mare! A trecut testele de biodegradabilitate conform standardului OECD 301F, precum și testele de eco-toxicitate asupra algelor (ISO 10253) și nevertebratelor acvatice (ISO 14669). Două specii aparțînând familiei zooplanctonului și fitoplanctonului, care sunt esențiale în dezvoltarea corespunzătoare a coralilor. Amabalajul este 25% realizat din plastic reciclat.

Beneficii :

Protecție solară foarte ridicată SPF 50+ împotriva tuturor razelor solare (UVA+UVB, razele infraroșii și cele ape spectrului vizibil)

Formulă nouă, unică și inovatoare formată din 3 filtre solare, non toxică și biodegradabilă

Foarte rezistent la apă, frecare și transpirație

Previne uscarea pielii cauzată de apă, vânt, nisip etc

Rezultate demonstrate sub control dermatologic

Formulă bi-fazica: 40% faza apoasă și 60% faza uleioasă

Nu pulverizați direct în ochi.

Nu ustură ochii și nu pătează hainele

Aromă senzorială delicată estivală, fără alergeni

Poate fi aplicată pe pielea umedă

Non comedogena.

Fără Octocrilen

Activi

72.9% ingrediente naturale

Anti-UVA /UVB grație unei noi combinații fără precedent a 3 filtre organice, non-controversate, fotostabile, care creează o protecție la suprafață pielii:

- BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE (UVB and UVA Filter)

- ETHYLHEXYL TRIAZONE (UVB Filter)

- DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE (UVA Filter)

Protecție împotriva razelor Infraroșii și a celor din Spectrul Vizibil grație unui complex anti-oxidant [Detoxofan® + Vitamina E + Ulei de Roucou] care formează un scut protector - protejează împotriva alterării celulare cauzată de expunerea la soare

Îmbogățită cu uleiuri vegetale naturale pentru a hrăni și catifela pielea.

Utilizare :

Înainte de utilizare: agitați viguros produsul cel puțîn 5 secunde cu capul în sus apoi în jos până când cele 2 faze sunt mixate complet și întregul lichid este portocaliu. Fără a mixa și fără o faza complet omogenă nu veți fi protejat. De ce? Pentru că filtrele solare sunt conținute de faza uleioasă.

Odată bine mixate cele două faze, aplicăți generos și uniform înainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent pentru a va menține protecția, în special în cazul unei transpirații abundente, înnot sau după ce va ștergeți cu prosopul. Nu uitați să mixati corect înainte de fiecare re-aplicare. Nu pulverizați direct în ochi. Pulverizați în palme pentru a aplica pe față. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului accidental, clătiți abundent.

Aplicați generos și uniform înainte de fiecare expunere la soare. Reducerea cantității va reduce semnificativ nivelul de protecție. Re-aplicăți frecvent pentru a menține protecția, în special după o transpirație abundență, înot sau după ce va ștergeți cu prosopul. Evitați expunerea la soare între orele de vârf (între orele 12 și 4pm), în sens contrar folosiți îmbrăcăminte adecvată care să va protejeze. Arsurile solare sunt periculoare, în special pentru copii. Utilizați produse solare adecvate tipului dvs de piele. Utilizarea acestui produs nu trebuie să încurajeze expunerea prelungită la soare. Expunerea prelungită la razele solare reprezintă o amenințare serioasă asupra sănătății. Nu expuneți bebelușii sau copiii direct în razele solare. Utilizați întotdeauna îmbrăcăminte de protecție pentru copilul dvs. și aplicați protecție solară doar pe zonele expuse.

Ingrediente:

AQUA/WATER/WATER, DICAPRYLYL CARBONATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DICAPRYLYL ETHER, DIISOPROPYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, NIACINAMIDE, SODIUM CHLORIDE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, GLYCINE SOYBEAN OIL, HEXYLENE GLYCOL, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRIC ACID, COCO-BETAINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PERFUME (FRAGRANCE)

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review