Spray invizibil SPF 30 Anthelios, 200 ml, La Roche-Posay

Spray invizibil SPF 30 Anthelios, 200 ml, La Roche-Posay - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - LA ROCHE-POSAY
W55278
Proprietati: - asigură o protecție ridicată împotriva UVA, UVB, IR și poluare și împotriva efectelor negative cauzate de acestea; - formulă concepută pentru pielea sensibilă sau cu tendință alergică la soare; - [...]

Descriere: Spray invizibil SPF 30 Anthelios, 200 ml, La Roche-Posay

Proprietati:

- asigură o protecție ridicată împotriva UVA, UVB, IR și poluare și împotriva efectelor negative cauzate de acestea;

- formulă concepută pentru pielea sensibilă sau cu tendință alergică la soare;

- foarte rezistent la apă, transpirație și nisip

- nu lasă urme albe.

Ingrediente:

AQUA / WATER ALCOHOL DENAT. HOMOSALATE ETHYLHEXYL SALICYLATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL TRIAZONE OCTOCRYLENE GLYCERIN PROPANEDIOL C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER DIISOPROPYL ADIPATE DIISOPROPYL SEBACATE DICAPRYLYL ETHER TRIETHANOLAMINE TOCOPHEROL PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER CAPRYLYL GLYCOL DROMETRIZOLE TRISILOXANE SODIUM POLYACRYLATE TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE PARFUM / FRAGRANCE.

Mod de utilizare:

Aplicați protecția solară chiar înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent o cantitate generoasă de produs pentru menținerea protecției, în special după înot, transpirație sau uscare cu prosopul.

Precautii:

Protejați copiii cu pălărie, tricou și ochelari de soare. Nu pulverizați direct pe față, pulverizați in palme înainte de aplicare. Evitați zona ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review