Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+ Ideal Soleil, 200 ml, Vichy

Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+ Ideal Soleil, 200 ml, Vichy - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - VICHY
Vichy
W55306

Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+ Pentru femei si barbati care vor protectie solara si bronz pentru piele. Eficacitate: Obtine stralucirea la care ai visat! Formula combina factori de

[...]

Descriere: Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+ Ideal Soleil, 200 ml, Vichy

Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+

Pentru femei si barbati care vor protectie solara si bronz pentru piele.

Eficacitate:

Obtine stralucirea la care ai visat! Formula combina factori de protectie solara ridicata cu activatori de melanina, intr-un ambalaj inovator. Pielea este ideal protejata gratie sistemului patentat de filtre din tehnologia Mexoryl® SX si XL. Protectie fortifiata UVA garantata, chiar si impotriva UVB si UVA lungi. Un bronz vizibil mai rapid gratie formulei fara autobronzant, cu activatori ai melaninei, pentru un proces de bronzare natural.

Noul ambalaj inovator este foarte rezistent* la nisip si apa si prezinta un sistem de inchidere on/off construit chiar in capac. Spray-ul poate fi utilizat in toate pozitiile, chiar si cu capacul in jos, facandu-l foarte practic in orice situatie.

FARA PARABENI, formula hipoalergenica a fost testata sub control dermatologic, pe pielea sensibila. Non-comedogenic. Un bronz perfect pe termen lung si o piele hidratata, catifelata si protejata de arsurile solare si efectele nocive ale razelor UV.

Placere:

Gratie ambalajului inovator, textura sa lejera poate fi aplicata foarte usor, oferind o finisare catifelata si uscata.

Utilizare:

Aplicati spray-ul chiar inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent si cu generozitate, in special dupa ce ati inotat, transpirat sau folosit prosopul.

Ingrediente:

Aqua / Water - Homosalate - Glycerin - Octocrylene - Ethylhexyl Salicylate - Butyl Methoxydibenzoylmethane - Alcohol Denat. - Propylene Glycol - Titanium Dioxide [Nano] / Titanium Dioxide - Ethylhexyl Triazone - Kaolin - Potassium Cetyl Phosphate - Glyceryl Isostearate - Synthetic Wax - Aluminum Hydroxide - Caffeine - Caprylyl Glycol - Disodium Edta - Glyceryl Stearate - Palmitic Acid - Peg-100 Stearate - Phenoxyethanol - Stearic Acid - Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid - Tocopherol - Triethanolamine - Tyrosine - Parfum / Fragrance

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review