Ozon crema protectie solara pentru fata SPF30, 50ml, Cosmetic Plant Plaja

P459828295
Ozon crema protectie solara pentru fata SPF30, 50ml, Cosmetic Plant Plaja - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - COSMETIC PLANT

Protejează pielea împotriva acțiunii factorilor externi care pot cauza iritații, are acțiune antiinflamatoare și regenerantă.Crema poată fi utilizată pentru orice tip de piele în orice moment al zilei.

[...]

Ozon crema protectie solara pentru fata SPF30, 50ml, Cosmetic Plant Plaja

DESCRIERE

Cum radiațiile UV pot cauza arsuri, riduri, scăderea imunității împotriva infecțiilor, îmbătrânire prematură și cancer, este nevoie de o protecție permanentă UV pentru prevenirea efectelor secundare.

Pe lângă filtrele protectoare UVA / UVB, crema de protecție solară OZON SPF 30 este îmbogățită, pentru protecția optimă a pielii, cu ulei de măsline ozonizat și vitamina E.

Uleiul de măsline ozonizat combină proprietățile hidratante, fotoprotectoare ale uleiului de măsline cu cele reparatoare și calmante ale ozonului.

Protejează pielea împotriva acțiunii factorilor externi care pot cauza iritații, are acțiune antiinflamatoare și regenerantă.

Uleiul de măsline ozonizat are o capacitate de penetrare în piele mult mai mare și mai rapidă, senzația de gras/uleios la aplicare este redusă, crema obținută având o structură mult mai ușoară.

Uleiurile ozonizate îmbină acțiunile antioxidantă, antimicrobiană, antiinflamatoare și de regenerare ale ozonului cu proprietățile emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiurilor.

Crema poată fi utilizată pentru orice tip de piele în orice moment al zilei.

Tehnologia de ozonare pe substrat este o tehnologie de ultimă oră, prin care se obțin produse foarte stabile și pure.

Uleiul de măsline ozonizat eliberează gradual oxigen activ în formă moleculară stabilă către substraturile biologice. Astfel se asigură acțiunea de oxigenare intensă a pielii, se susține reepitelizarea (cicatrizarea rănilor), se îmbunătățește circulația sangvină locală, se menține și se îmbunătățeste sănătatea țesuturilor, se reduc iritația pielii și roșeața.

Vitamina E, un puternic antioxidant, este utilizată datorită proprietăților sale hidratante, antiinflamatoare, antiradicali liberi și de inhibare a formării eritemelor cauzate de radiațiile UV. Ea neutralizează radicalii liberi și previne îmbătrânirea prematură a pielii, cauzată de radiațiile ultraviolete și asigură pielii aspectul neted și catifelat.

Evitaţi expunerea prelungită la soare, în special între orele de intensitate maximă a soarelui (11-16).

Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copii mici.

Evitati contactul cu ochii. În caz că se produce, clătiți imediat cu apă din abundență.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review