Nivea Sun Spray Sensitive protection spf 50+

Nivea Sun Spray Sensitive protection spf 50+ -  - NIVEA
NIVEA
P459799252
Spray-ul NIVEA Sun Pure & Sensitive special creat pentru pielea sensibila, reduce riscul producerii de alergii lasand pielea protejata, hidratata si cu o senzatie de catifelare, acum cu o [...]

Descriere: Nivea Sun Spray Sensitive protection spf 50+

Spray-ul NIVEA Sun Pure & Sensitive special creat pentru pielea sensibila, reduce riscul producerii de alergii lasand pielea protejata, hidratata si cu o senzatie de catifelare, acum cu o aplicare mai usoara si la indemana. • Formula este fara parfum, coloranti si conservanti • Protectie ridicata si eficienta UVA/UVB • Rezistent la apa CUM ACTIONEAZA Pielea sensibila poate reactiona neplacut la mai multi factori externi. Deseori, ea nu agreaza parfumurile, conservantii, alcoolul sau uleiurile esentiale, si in mod frecvent nu tolereaza radiatiile UV. Formula extrem de eficienta NIVEA Sun Pure & Sensitive contine o combinatie echilibrata de filtre minerale puternice si eficiente UVA/UVB. Protectia este garantata imediat dupa aplicare, iar datorita formulei rezistente la apa acestea sunt active chiar si in apa de mare sau din piscina. Extractul natural de Aloe Vera ofera pielii o hidratare suplimentara, iar vitamina E protejaza impotriva stresului oxidativ, lasand pielea protejata, hidratata si cu o senzatie placuta de catifelare. Compatibilitate la nivelul pielii aprobata dermatologic, chiar si pentru pielea sensibila. APLICARE Aplica intotdeauna inainte de expunerea la soare. Reaplica frecvent, mai ales dupa ce ai intrat in apa sau te-ai sters cu prosopul.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review