Nivea Sun Ulei Spray protect bronze natural FPS30, 200ml

Nivea Sun Ulei Spray protect bronze natural FPS30, 200ml -  - NIVEA
NIVEA
P479852707

Protecție maximă, bronz frumos și natural. Cu Uleiul-spray pentru protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 30 pielea ta este protejată împotriva acțiunilor nocive ale razelor UVA/UVB și totuși vei beneficia de ce este mai sănătos dintr-un proces de bronzare natural.

[...]

Descriere: Nivea Sun Ulei Spray protect bronze natural FPS30, 200ml

Protecție maximă, bronz frumos și natural. Cu Uleiul-spray pentru protecție solară și bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 30 pielea ta este protejată împotriva acțiunilor nocive ale razelor UVA/UVB și totuși vei beneficia de ce este mai sănătos dintr-un proces de bronzare natural. Uleiul-Spray conține extract de Pro-melanină din plante ce accelerează procesul natural de bronzare al pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii (teste in vitro).

Caracteristici:

Contribuie la obținerea unui bronz frumos și de durată

Este rezistent la apă, are o formulă ușoară care intră rapid în piele

Nu contine autobronzant

Poate fi folosit regulat, nu îngrașă pielea

Rezultatele testului:

Teste realizate în vitro:

Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic.

Aplicare:

Agită bine înainte de utilizare.

Înainte de expunerea la soare, aplică pe piele un strat vizibil de ulei-spray de protecție solară, lasă-l să se absoarbă în piele, apoi reaplică pentru a asigura o acoperire completă.

Lasă uleiul-spray să se absoarbă complet în piele și evită contactul cu textile și suprafețe tari pentru a preveni apariția petelor.

Prezentare:
200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review